Žalni telegram Vestina je objem na daljavo, ki bo žalujočim v veliko uteho v njihovih najtežjih trenutkih. Tudi takrat, ko ne morete biti fizično prisotni, je lahko žalni paket tolažba, s katero ne boste izrazili le spoštovanja, ampak boste tudi v podporo žalujočim. Ker žalni telegram Vestina naročite prek spleta, smo se odločili, da vam pokažemo, kako izgleda paket sožalja, ki ga bomo v vašem imenu dostavili na naslov žalujočega.

Ob smrti je velikokrat težko najti besede in dejanja, s katerimi bi lahko bili v tolažbo žalujočim. Zato smo pri blagovni znamki Vestina ustvarili žalni telegram, ki ga lahko pošljete po pošti. Za vas smo pripravili skrbno in premišljeno pripravljene žalne pakete z visokokakovostnimi nagrobnimi svečami in spominskimi dodatki Vestina.

Žalni telegram Vestina je poslan v elegantni embalaži. Ob odprtju je na notranji strani škatle odtisnjen napis »ISKRENO SOŽALJE« ter sočuten verz »Ljudi, ki jih ne moremo več držati za roko, za vedno držimo v srcu.« Vsebina žalnega telegrama Vestina je odvisna od tega, kakšen žalni paket ste izbrali.

Poleg visokokakovostnih nagrobnih sveč in spominskih dodatkov Vestina je v notranjosti paketa dodana tudi sožalnica s personaliziranim žalnim sporočilom, ki ga dodate sami.

Na sožalnico poleg vašega osebnega sporočila lahko dodamo tudi žalni verz, ki si ga izberete sami ali ga poiščete iz seznama naših predlogov.

Če potrebujete pomoč pri oddaji naročila za Žalni telegram Vestina, lahko preberete objavo na našem blogu »Kako oddati naročilo za žalni telegram Vestina?« ali nas pokličete na telefonsko številko 030 46 47 48, kjer vam bomo z veseljem svetovali.