pogosta vprašanja

Kako aktivirati solarno svečo Vestina SOLAR?

Svečo postavite na mesto, kjer bo njena zgornja površina izpostavljena soncu vsaj 4 ure dnevno. Ta način uporabe zagotavlja delovanje ponoči, podnevi in v oblačnem vremenu. Po potrebi očistite solarno površino.

1. Odvijte pokrovček;

2. Izvlecite slamico in jo odstranite;

3. Vestina je aktivirana;

4. Privijte pokrovček.

 

Kako aktivirati solarno lanterno Vestina SOLAR?

 

 

Solarno lanterno aktivirate tako, da na spodnji strani lanterne vklopite rdeči gumb. Na ta način vam bo lanterna svetila ne le podnevi, vendar tudi ponoči in v vseh vremenskih razmerah.

 

Koliko dni gori solarna sveča Vestina SOLAR?

Solarna sveča Vestina SOLAR bo gorela tudi do 1000 dni ob pravilni uporabi. Za neoporečno gorenje potrebuje le 4 ure sončne svetlobe dnevno.

Na katerem mestu mora stati Vestina SOLAR za pravilno delovanje?

Vestina SOLAR je sveča, ki deluje na sončno energijo, zato potrebuje vsaj 4 ure svetlobe dnevno za neprekinjeno gorenje podnevi in ponoči. Vestina SOLAR gori tudi ob slabem vremenu, vendar njen plamen postane bolj izrazit, ko se ponovno napolni ob lepem sončem vremenu.

Koliko dnevne svetlobe potrebuje Vestina SOLAR?

Za neprekinjeno gorenje potrebuje solarna sveča Vestina SOLAR samo 4 ure sončne svetlobe dnevno.

Ali solarna sveča Vestina SOLAR sveti tudi v snegu?

Solarna sveča Vestina SOLAR je narejena in prilagojena za delovanje v vseh vremenskih razmerah in vam bo delovala tudi pozimi, ob novozapadlem snegu. Vse kar morate narediti ob obisku groba je, da odstranite sneg s solarne površine.

Ali solarna sveča Vestina SOLAR sveti ponoči?

Solarna sveča za neprekinjeno 24 urno gorenje potrebuje 4 ure sončne svetlobe dnevno, zato vam bo ob napolnjeni bateriji svetila tudi ponoči.

Kako aktivirati solarno svečo Vestina SOLAR?

Solarno svečo aktivirate z odstranitvijo varovalne slamice, ki se nahaja v notranjosti sveče. Baterije so že predhodno napolnjene, tako da vam bo sveča z aktiviranjem gorela neprekinjeno tudi do 7 dni brez dodatnega polnjenja.

Kaj storiti, če Vestina SOLAR gori samo podnevi?

Preverite, če ste odstranili aktivacijsko slamico iz notranjosti sveče pri solarni sveči Vestina SOLAR. Pri solarni lanterni Vestina SOLAR preverite, če ste vklopili lanterno z gumbom na spodnji strani lanterne. Poglej navodila za aktivacijo zgoraj.

Kaj narediti, če Vestina SOLAR ne deluje?

Preverite, če ste odstranili varovalno slamico iz notranjosti sveče. Preverite povezavo žičk. Sledite navodilom za aktivacijo zgoraj. 

V primeru, da sveča še vedno ne deluje, skupaj s kopijo računa pošljite SAMO solarni pokrov in gorilec na naš naslov: EMMA d.o.o., Rožna dolina 52, 4248 Lesce.

Lahko pa nas tudi pokličete na 030 46 47 48 ali pa nam pišite na shop@emma.si.

 

pišite nam

Politika zasebnosti