V težkih trenutkih izgube imajo lepe besede in pozornost velik pomen za žalujoče. Ker se izguba pogosto zgodi nepričakovano in nenačrtovano, smo pri Vestini ustvarili pakete podpore, s katerimi boste lahko izrazili čustveno podporo žalujočim takoj, ko boste to želeli.

Pošljite objem na daljavo v obliki sožalnice z osebnim posvetilom ali telegram sožalja, ki vključuje visokokakovostne izdelke Vestina in personalizirano sporočilo. Bodite v uteho takrat, ko vas žalujoči najbolj potrebujejo.

Naša spletna stran je zasnovan tako, da omogoča enostavno in hitro oddajo naročila za žalni telegram, obenem pa tudi hitro dostavo na naslov žalujočega.

1. korak

V naši trgovini Žalni telegram Vestina izberite žalni paket oziroma žalni telegram ter ga odprite s klikom nanj. Pod opisom, kaj se nahaja v žalnem paketu, boste lahko izbrali poljubni žalni verz, v prazno polje pa vpisali personalizirano sočutno posvetilo za žalujočega. Tako žalni verz kot osebno sporočilo bo naslovnik prejel na prelepi sožalni kartici z napisom Iskreno sožalje.

2. korak

Ko izpolnite vsa polja, s klikom na gumb »dodaj v košarico« dodate izdelek v košarico, da lahko nadaljujete na zaključek nakupa.

Kot dodatno možnost poleg žalnega paketa v naši trgovini ponujamo tudi vrednostni bon v znesku 30€ ali 50€, ki ga žalujoči lahko porabi za nakup nagrobnih sveč in spominskih dodatkov na spletni strani www.vestina.eu. V kolikor želite dodati še vrednostni bon, pod vprašanjem kliknite na poljubni znesek in ga s klikom na gumb dodajte v košarico poleg izbranega žalnega paketa.

3. korak

Ko izbrani žalni paket dodate v košarico, kliknite na ikono za košarico, ki se nahaja desno zgoraj. Ponovno preverite svoje naročilo in izberite način dostave. Izbirate lahko med redno dostavo s Pošto Slovenije, katere dostavni rok je 1-3 dni, in hitro pošto, ki zagotavlja dostavo isti dan od oddaje naročila.

(Dostava s hitro pošto isti dan je mogoča samo za naročila oddana do 9. ure zjutraj. Pred izbiro preverite ali vaša občina omogoča dostavo s hitro pošto na priloženem seznamu.)

Označite poljubno vrsto dostave in kliknite gumb »Nadaljuj na blagajno«, da nadaljujete na zaključek nakupa in izpolnjevanje podatkov za dostavo.

4. korak

V zadnjem koraku je potrebno samo še izpolniti podatke plačnika in naslovnika ter izbrati vrsto plačila in žalni telegram Vestina bo že kmalu na poti. Ob zaključku naročila se vam odpreta dve okni – levo okno je namenjeno podatkom plačnika (vam ali osebi, ki bo prejela račun ter poravnala znesek žalnega telegrama), desno okno pa je namenjeno podatkom naslovnika oziroma osebe, ki ji je namenjen žalni telegram.

Pri izpolnjevanju imena naslovnika ne uporabljajte naziva družina, npr. družina Novak, ampak vnesite ime in priimek ene osebe. Pošta Slovenije žal ne omogoča dostave paketa, ki je naslovljen na ime »družina«.

5. korak

Izberite poljubni način plačila žalnega telegrama. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, plačilom s kreditno kartico in plačilom s Paypal računom. Ne glede na to, kakšno plačilo izberete, bomo žalni telegram odpremili še isti ali takoj naslednji delovni dan (če je bilo naročilo oddano pozno popoldne).

Ko izpolnite vsa polja, samo še kliknite na gumb »kupite sedaj« in vaš žalni telegram Vestina bo že kmalu dostavljen na dom naslovnika.

Po oddaji naročila boste na e-mail prejeli potrdilo naročila, po obdelavi pa tudi e-mail sporočilo o odpremi naročila in račun.

Če želite pomoč pri oddaji žalnega telegrama Vestina ali potrebujete dodatne informacije, smo vam na voljo vsak delovnik od 7. do 15. ure na telefonski številki 030 46 47 48 ali e-mail naslovu shop@emma.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in svetovali.