Kako ste lahko v oporo svojim sodelavcem v najtežjih trenutkih njihovega življenja? S paketom sočutja, s katerim boste izrekli sožalje in jim dali vedeti, da mislite na njih in jim stojite ob strani. Žalni telegram Vestina je popoln paket tolažbe, ki ga bomo po pošti poslali vašim sodelavcem.

Razlogov, zakaj poslati telegram ob smrti svojim zaposlenim, je veliko. To je plemenita gesta, s katero boste pokazali svoje sočutje, obenem pa s personaliziranim sporočilom povedali spodbudne besede opore, ki jih bodo za vedno cenili.

Zakaj izbrati Žalni telegram Vestina?

Žalni telegram Vestina je zanesljiva storitev za vaše podjetje, saj vključuje kakovostne nagrobne sveče in spominske dodatke Vestina ter omogoča hitro dostavo telegrama po pošti. Na voljo imamo različne žalne pakete, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo vašim sodelavcem največ pomenil. Poleg žalnih paketov s svečami pa ponujamo tudi možnost oddajte naročila le za žalno pismo.

Poleg vseh paketov je priložena tudi sožalnica, na katero bomo napisali vaše osebno sporočilo.

Kako oddati telegram ob smrti za podjetje?

Žalni telegram po pošti lahko oddate prek naše spletne trgovine, na telefonski številki 030 46 47 48 ali elektronskem naslovu shop@emma.si.

V primeru naročila prek spleta ob zaključku naročila vnesite podatke podjetja in davčno številko. Izdali bomo originalni račun na podjetje.

Kdaj lahko pričakujete dostavo žalnega telegrama?

Ker želimo zagotoviti čim hitrejšo dostavo žalnih paketov, vsa naročila oddana do 12. ure odpremimo še isti dan. Ne glede na izbrano plačilo bo vaš telegram odpremljen takoj, ko ga bomo prejeli. V kolikor želite še bolj hitro dostavo telegrama ob smrti po pošti, pa lahko izberete tudi dostavo s hitro pošto. To pomeni, da bo vaš žalni telegram dostavljen isti dan.

Dostava isti dan je mogoča samo za kraje v poštnem križu. Ogledate si jih lahko tukaj.

Izrazite sožalje na sočuten in personaliziran način ter izkažite podporo svojim sodelavcem. Pošljite žalni telegram Vestina po pošti in si zagotovite kakovostno storitev, na katero se lahko vedno zanesete.