Pošljite žalni telegram Vestina po pošti, kar iz udobja svojega doma. Razlogov, zakaj naročiti telegram ob smrti na dom žalujočega, je veliko. Preberite si, kako lahko to storite hitro in enostavno.

Kdaj naročiti telegram ob smrti na dom?

  • Ko se zaradi različnih razlogov ne morete udeležiti pogreba, je lepo, da žalujočim izkažete podporo. To lahko storite z žalnim telegramom, ki ga žalujoči prejmejo na dom.
  • Takrat, ko ste predaleč stran, da bi lahko osebno izrekli sožalje, to lahko storite s personaliziranim žalnim paketom.
  • Tudi, če se boste udeležili pogreba, pa lahko svojo podporo izrazite že pred pogrebom. Na pogrebu žalujoči namreč prejmejo veliko izrekov sožalja naenkrat, prav tako pa je to na splošno stresna situacija. Če želite bolj osebno izraziti svojo podporo, lahko pošljete telegram, ki ga bo lahko prejemnik pogledal v miru, doma. Prav tako pa bo vaše personalizirano sporočilo lahko obdržal.

Žalni telegram Vestina z dostavo na dom

Žalni telegram Vestna ima čudovit čustven koncept, s katerim boste poslali objem na daljavo. Prejemnik bo nagrobne sveče in spominske dodatke Vestina v obliki žalnega paketa prejel v lični embalaži, ki pa ni v klasičnih črnih odtenkih. Na embalaži je natisnjeno elegantno cvetje, v notranjosti pa bo žalujoče že takoj ob odprtju pričakal napis »iskreno sožalje« in čustven verz, ki bo segel globoko v srce. Vse to v bolj živahnih odtenkih.

Naši sodelavci na odpremi skrbijo, da je vsak Žalni telegram Vestina skrbno zapakiran, da bo do naslovnika prispel brezhiben. Zato ste lahko brez skrbi, da bo prejemnik svoj paket prejel nepoškodovan.

Možnosti dostave na dom

Ali se vam zelo mudi ali mogoče lahko še kakšen dan počakate? To vprašanje si zastavite takrat, ko izbirate vrsto dostave. Žalni telegram Vestina lahko dostavimo na dom z redno dostavo ali hitro pošto. V čem je razlika?

  • Redna dostava na dom: Pošta Slovenije paket prevzame in pošlje z redno pošto. Rok dostave za Žalni telegram Vestina ob izbiri redne dostave je 1-3 delovne dni.
  • Hitra pošta: Za vse žalne telegrame, oddane do 9. ure zjutraj, omogočamo dostavo žalnega telegrama še isti delovni dan. To pomeni, da bo žalni paket isti dan na naslovu prejemnika. A pozor, Pošta Slovenije omogoča dostavo isti dan le na območja, ki so del poštnega križa. Preden izberete dostavo po hitri pošti, preverite, da bo izbrana pošta na seznamu. Seznam najdete na tej povezavi.

Žalni telegram Vestina dostavlja Pošta Slovenije po celotni Sloveniji. Cena poštnine za redno dostavo je 4,76€, za dostavo isti dan pa 14,99€.

Naročila oddana vsak delovni dan, do 12. ure, odpošljemo še isti dan.

Pošta Slovenije dostavlja pakete od ponedeljka do petka. Ob vikendih in praznikih Žalni telegram Vestina ne bo mogel biti dostavljen.

Zaključek

Žalni telegram Vestina bo objem tolažbe in izraz sožalja, ki bo žalujočim v veliko uteho v njihovih najtežjih trenutkih. Izberite žalni paket Vestina, ki vključuje visokokakovostne nagrobne sveče in spominske dodatke Vestina. Naročilo za žalni telegram lahko oddate prek spleta ali nas pokličete na našo telefonsko številko 030 46 47 48. Naši prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri oddaji naročila za žalni paket Vestina. Izberite kvalitetno rešitev in pošljite paket podpore v obliki žalnega telegram na dom.