Prisluhnili smo vašim željam in v ponudbo v obliki žalnih paketov vključili naše najnovejše sveče Vestina. Skrbno izbrane žalne pakete Vestina lahko pošljete v obliki žalnega telegrama po pošti. Pošljite objem tolažbe, ne glede na oddaljenost. Našo osveženo ponudbo žalnih paketov si lahko ogledate spodaj.  

Žalni paket Angel na nebu

Žalni paket Angel na nebu vključuje priljubljeno solarno lanterno Vestina s kipcem angela. Angel ima zamišljen pogled, ki strmi v nebo, in je na vrhu osvetljen z lučko. Na pokrovu ima lanterna solarne celice, preko katerih se polni, da lahko gori podnevi in ponoči.  

Žalni paket Angel na nebu | Žalni telegram Vestina

Žalni paket Za vedno v spominu

Solarna sveča Vestina ČIPKA je navdihnjena s slovensko tradicijo in jo krasi eleganten vzorec čipke na steklenem ohišju. Poleg edinstvenega videza pa je njena posebnost tudi nov solarni mehanizem, ki smo ga zasnovali pri Vestini. S pritiskom na gumb namreč lahko v nekaj sekundah aktivirate svojo solarno svečo, ki bo gorela do tri leta.

Žalni paket Za vedno v spominu | Žalni telegram Vestina

Žalni paket Vedno boš v naših srcih

Žalni ovoj Vestina je lahko zelo posebna pozornost ob smrti, ki jo pošljete v obliki žalnega telegrama. Z razkošnim dizajnom cvetja in metuljem s posvetilom pa je resnično nekaj posebnega. Solarna sveča Vestina s posvetilom »Vedno boš v naših srcih« bo v spomin gorela 1000 dni in noči. Na zadnji strani ovoja ima žalni paket tudi polje za besedilo.

Žalni paket Vedno boš v naših srcih | Žalni telegram Vestina

Žalni paket Živiš v naših srcih

Angelčki so še posebej priljubljeni kot dar ob smrti, saj že od nekdaj veljajo za božanska bitja, ki nas varujejo in tolažijo. Motiv angela je tudi del naše solarne lanterne Vestina, ki ima poleg njega tudi čustveno posvetilo »Sredi tišine spiš, a v naših srcih živiš«. Solarna lanterna predstavlja prelep okras na grobu.

Žalni paket Živiš v naših srcih | Žalni telegram Vestina

Žalni paket v spomin na preminule hišne ljubljenčke

Naši hišni ljubljenčki so del družine, zato je njihova izguba lahko enako boleča kot izguba ljubljene osebe. Zato smo se odločili, da bomo za vse, ki so bili deležni izgube kosmatincev, ustvarili prav poseben Žalni telegram Vestina, ki vključuje elektronsko svečo Vestina in gorilec Vestina z motivom za preminule hišne ljubljenčke. Izbirate lahko med žalnim paketom V spomin na kužka in V spomin na mucka.

Žalni paket V spomin na kužka | Žalni telegram Vestina

Žalni paket V spomin na mucka | Žalni telegram Vestina