Običaj je, da žalujočim ob smrti podarimo žalno darilo. S tem izrazimo sožalje in podporo v težkih trenutkih. Predvsem v zimskem času pa moramo pri nakupu sveče razmišljati tudi o obstojnosti. Klasične voščene sveče bodo ob zimskih pogojih ugasnile zelo hitro, medtem ko solarna sveča gori v vseh vremenskih razmerah. Preberite si vse razloge, zakaj se nakup solarne sveče izplača tudi pozimi.

Solarna sveča Vestina je premišljeno žalno darilo, ki tudi v zimskim mesecih zagotavlja, da plamen na grobovih dragih preminulih ne bo nikoli ugasnil. Ne glede na to, ali piha veter, pada sneg ali dež, solarna sveča Vestina neprekinjeno gori podnevi in ponoči, tudi v nizkih zimskih temperaturah in obdobjih z manj sončnih dni. Prav zaradi obstojnosti v vseh letnih časih pa je solarna sveča odlična izbira tudi za žalno darilo ob smrti.

Solarna sveča se napaja s pomočjo sončne energije in bo gorela do tri leta. Ker nima baterij, ki bi jih bilo potrebno menjati, ali ognja, ki bi lahko ugasnil ob nelagodnih vremenskih razmerah, pa boste z nakupom solarne sveče Vestina tudi razbremenili žalujoče. To bodo še posebej cenili v času, ko je lahko proces žalovanja čustveno in fizično izčrpavajoč. Njihova nagrobna dekoracija bo s solarno svečo vedno brezhibna, žalujoči pa bodo ob tem pomirjeni.

Solarna sveča Vestina je lahko premišljeno darilo, ki ga poklonimo žalujočim, saj zagotavlja prijetno toplo svetlobo, ki bo ohranjala spomin na preminule zelo dolgo časa. Poleg tega, da gre za prelepo pozornost in podporo žalujočim, pa boste s solarno svečo prispevali tudi k boljšemu jutri. Doba gorenja solarne sveče Vestina je res neverjetna. Ste vedeli, da samo ena nadomesti kar 143 običajnih voščenih sveč? Solarna sveča je tako vsekakor tudi okolju prijaznejša alternativa.

Solarno svečo lahko na grob postavite posamezno ali jo vključite v nagrobni aranžma s cvetjem za trajnostno nagrobno dekoracijo. Zaradi številnih prednosti uporabe solarne nagrobne sveče pa smo jo vključili tudi v naše skrbno pripravljene žalne pakete, ki jih boste lahko poslali kot telegram ob smrti.

Spodaj si oglejte naše najbolj priljubljene žalne pakete, ki vključujejo visokokakovostne solarne sveče Vestina.