Kot pri mnogih stvareh se tudi pri izbiri nagrobne sveče posamezni okusi ljudi močno razlikujejo, zato verjamemo, da se lahko hitro znajdete v dilemi, kakšno žalno svečo podariti ob izgubi. S tem namenom smo v našo spletno trgovino Žalni telegram Vestina sedaj vključili možnost nakupa vrednostnega bona, s katerim si bo žalujoči lahko sam izbral sveče po svojem okusu.

Ob izgubi v znak podpore žalujočim podarimo poklon v obliki nagrobnih sveč, žalnega paketa, sožalnic ali spominskih dodatkov. Ker žalujočega že v tako težkih časih ne želimo obremenjevati z vprašanji, kakšno nagrobno svečo si želi, po navadi podarimo takšno po svojem okusu. Pri blagovni znamki Vestina smo tako kupcem omogočili možnost nakupa vrednostnega bona v znesku 30€ ali 50€ poleg že obstoječega žalnega paketa z izbranimi izdelki znamke Vestina ali kot povsem ločeno možnost nakupa. S tem je nakup nagrobnih sveč prilagojen posamezniku in lahko žalujoči v nagrobno dekoracijo vključi izdelke, ki so mu resnično pri srcu.

  • Na voljo sta dva vrednostna bona v znesku 30€ in 50€.
  • Ob nakupu vrednostnega bona prejemnik prejme unikatno kodo v izbranem znesku, ki jo lahko izkoristi za nakup nagrobnih sveč in spominskih dodatkov v spletni trgovini www.vestina.eu.
  • Veljavnost bona je 6 mesecev od dneva nakupa.
  • Vrednost bona se mora izkoristiti v celoti, v enem nakupu.

Vrednostni bon z žalnim paketom

Ob izbiri žalnega paketa vam ponujamo dodatno možnost »Ali želite dodati vrednostni bon?«. S klikom na želeni znesek se vam bo odprlo novo okno z vrednostnim bonom, ki ga enostavno dodate v košarico poleg izbranega žalnega paketa. Prejemnik bo v žalnem paketu prejel vrednostni bon, ki ga bo lahko izkoristil za nakup žalnih sveč v naši spletni trgovini www.vestina.eu.

Sožalnica z vrednostnim bonom

Ker žalujočemu ne morete pokloniti zgolj vrednostnega bona, Vestina ponuja možnost nakupa sožalnice z vrednostnim bonom. Sožalnica z napisom »Iskreno sožalje« na eni strani in vašim osebnim posvetilom na drugi strani je lahko sočutno darilo, ki bo žalujočemu pomenilo zelo veliko. Poleg sožalnice pa vključite še vrednostni bon za nakup nagrobnih sveč, da si lahko prejemnik sam izbere točno določeno nagrobno svečo in spominski dodatek v spletni trgovini www.vestina.eu.

Pokloniti vrednostni bon ob izgubi morda ni prva misel, ko izbirate žalno darilo. A vendar je to odličen način, da žalujočemu podarite nekaj uporabnega in osebnega. Z vrednostnim bonom bo namreč za svoje najdražje preminule lahko izbral nagrobne sveče in dodatke natanko po svojem okusu. Takšne, ki ga bodo spominjali na pokojnika in ustvarjali toplino v srcu vsakič, ko bo obiskal njihov grob.