Žalni telegram Vestina je eleganten paket podpore, s katerim boste v oporo žalujočim v njihovih najtežjih trenutkih. Skrbno izbrani žalni paketi vključujejo visokokakovostne elektronske ali solarne sveče Vestina in spominske nagrobne dodatke ter žalno vizitko z osebnim posvetilom. Za vas smo pripravili nabor najbolj priljubljenih žalnih telegramov v naši ponudbi.

Žalni paket Ostajaš z nami

Žalni paket vključuje priljubljeno solarno svečo Vestina, stekleno počenko v čudovitem turkiznem odtenku. Turkizna barva simbolizira mir in upanje, ki ga žalujoči potrebujejo v trenutkih izgube. Solarna sveča Vestina bo v spomin na pokojnika neprekinjeno gorela do 1000 dni in noči. Ker je dodatno obtežena in odporna na vse vremenske razmere, bo žalujočim omogočala dolgotrajen spomin na najdražje. Poleg solarne sveče Vestina pa je v paketu vključen tudi spominski naravni kamenček s čustvenim posvetilom »Ostajaš z nami«. Kamenček je trajnosten in prav tako odporen na vse vremenske razmere. Vključena pa je tudi sožalnica z napisom »Iskreno sožalje« in izbranim žalnim verzom (opcijsko) ter vašim osebnim sporočilom.

Žalni paket Ostajaš z nami | Žalni telegram Vestina

Žalni paket Večnost

Žalni paket vključuje dve visokokakovostni solarni lanterni Vestina, z dvema različnima motivoma. Prvi je motiv križa, ki smo ga poimenovali Vera, drugi pa motiv srca iz rdečih vrtnic, ki smo ga poimenovali Ljubezen. Solarna lanterna Vestina deluje s pomočjo sončne energije in bo gorela do 1000 dni in noči. Izdelana je iz trpežnega nerjavečega kovinskega ogrodja in steklenega ohišja, ki je odporno na vse vremenske razmere. Solarna lanterna Vestina ne le, da je trajnostna okolju prijazna rešitev, ampak je obenem tudi čudovit nagrobni okras. Poleg dveh solarnih lantern z motivom pa bo žalujoči prejel tudi sožalnico z napisom »Iskreno sožalje« in izbranim žalnim verzom (opcijsko) ter vašim osebnim sporočilom.

Žalni paket Večnost | Žalni telegram Vestina

Žalni paket iskreno sožalje II

Žalni paket vključuje kar dve visokokakovostni solarni sveči Vestina in dva spominska nagrobna dodatka Vestina. Solarna sveča Vestina v rdeči barvi je izdelana iz trpežnega stekla in bo neprekinjeno gorela do 1000 dni in noči. Odporna je na vse vremenske razmere, tako sonce, dež, veter in sneg ter je zelo stabilna, kar poskrbi, da bo vedno ostala na mestu, kamor ste jo postavili, in se ne bo prevrnila. V žalni paket sta vključena tudi dva trajnostna nagrobna spominska dodatka v obliki kamenčka z leskom in gravuro, s čustvenim napisom »V spomin« ter lesena spominčica v obliki angelčka, z napisom »Ostajaš z nami«, ki bosta lepo dopolnila nagrobno dekoracijo. Poleg skrbno izbranih solarnih sveč in spominskih dodatkov, pa je vključena tudi sožalnica z napisom »Iskreno sožalje« in izbranim žalnim verzom (opcijsko) ter vašim osebnim sporočilom.

Žalni paket Iskreno sožalje II | Žalni telegram Vestina

Žalni paket Naj živi spomin

To je največji paket v naši ponudbi, ki vključuje tri elektronske sveče Vestina Premium in dve stekleni solarni sveči Vestina, skupaj s sožalnico z napisom »Iskreno sožalje« in izbranim žalnim verzom (opcijsko) ter vašim osebnim sporočilom, ki je odtisnjen na zadnji strani. Solarni sveči Vestina, ki sta vključeni v paket, imata dobo gorenja do tri leta in se napajata s pomočjo sončne energije. Izdelani sta iz trpežnega in stabilnega stekla, ki je odporen na vse vremenske razmere. Žalni paket pa vključuje tudi tri elektronske sveče v rdeči barvi z dobo gorenja 60 dni.

Žalni paket Naj živi spomin | Žalni telegram Vestina

V kolikor ste v dilemi, za kateri žalni paket sveč in spominskih dodatkov Vestina bi se odločili, lahko žalujočemu podarite sožalnico z darilnim bonom v vrednosti 30€ ali 50€, ki ga lahko izkoristi za nakup nagrobnih sveč in spominskih dodatkov Vestina po svojem okusu v spletni trgovini www.vestina.eu.

Sožalnica z vrednostnim bonom 30€ | Žalni telegram Vestina

Sožalnica z vrednostnim bonom 50€ | Žalni telegram Vestina