Prejem sožalnice ali žalnega telegrama je za žalujoče svojce iskren in čustven poklon. V težkih trenutkih, trenutkih boleče izgube, je namreč največje darilo lahko pozornost, s katero žalujoči občuti, da ni sam, ampak mu še vedno nekdo stoji ob strani.  Vestina se zaveda pomena lepe besede in pozornosti v najtežjih trenutkih v življenju, zato ponujamo skrbno pripravljene žalne pakete, s katerimi boste lahko izrazili čustveno podporo žalujočim. Ob tem pa smo poskrbeli, da bo izkušnja pošiljanja žalnega telegrama enostavna in hitra.

Žalni telegram Vestina lahko preprosto naročite prek spleta. Ponujamo različne žalne pakete, ki vključujejo skrbno izbrane visoko kakovostne sveče in spominske dodatke Vestina, ki bodo dolgo služili in spominjali na preminule. Vključena pa je tudi sožalnica s personaliziranim sočutnim posvetilom. Ob izbiri žalnega paketa ali žalnega telegrama pa smo že dodali čudovite žalne verze, ki jih boste lahko vključili v svoje sporočilo.

Svoj paket podpore pošljete v treh enostavnih korakih:

1. Izberite žalni paket

2. Napišite sočutno posvetilo

3. Pošljite žalni telegram

Žalni telegram Vestina bo k naslovniku prispel v elegantni embalaži, ki ima v notranjosti napis »iskreno sožalje«, sočutni verz ter žalni paket, ki ga boste izbrali sami. Takšne lepe geste bodo v težkih trenutkih hvaležni vsi žalujoči.

Ker se zavedamo kako pomembno je, da žalni telegram do naslovnika prispe čimprej, Vestina omogoča hitro dostavo. Na spletni strani obenem ponujamo tudi možnost dostave isti dan, v primeru izbire pošiljanja s hitro pošto (velja za naročila oddana med delovnikom do 9. ure zjutraj).

Z žalnim telegramom Vestina podarite objem na daljavo. Ne glede na oddaljenost ste sedaj lahko v čustveno oporo in tolažbo. S sočutnimi besedami izrazite svojo podporo žalujočim in se poklonite v spomin na preminule. V težkih časih za žalujočega namreč ostane tiha tolažba ob prebiranju žalnih vizitk. Tudi pozneje, ko spomin na obraz preminulega bledi, pa lahko prav prebiranje sožalnice znova sestavi mozaik spominov.