Žalni telegram Vestina za podjetja

Bodite v čustveno oporo vašim sodelavcem in zaposlenim v najtežjih trenutkih njihovega življenja. Ob smrti bližnjega jim poklonite Žalni telegram Vestina. 

Vse žalne telegrame, oddane do 12. ure, odpošljemo še isti dan. Ponujamo pa tudi možnost oddaje naročila s hitro pošto z dostavo v nekaj urah.

Ker vemo, kako zelo so dragoceni vaši sodelavci, smo za vas pripravili najlepše pakete podpore.

Najlepši žalni paketi za podjetja

Zakaj za vaše podjetje izbrati Žalni telegram Vestina?

Žalni telegram Vestina je popoln paket tolažbe, s katerim boste izrazili svoje sožalje na sočuten in personaliziran način. Na voljo so različni žalni paketi, ki vključujejo kakovostne izdelke Vestina – elektronske in solarne sveče ter spominske dodatke. Vsakemu paketu priložimo tudi sožalnico, na katero napišete svoje osebno sporočilo. Telegram ob smrti hitro dostavimo na dom žalujočega, zato se na nas lahko vedno zanesete.  

Pogosta vprašanja

Kako hitra je dostava žalnega telegrama po pošti ?

Vsa naročila oddana med delovnimi dnevi do 12. ure, bodo odposlana isti dan. Ponujamo pa tudi možnost dostave žalnega telegrama s hitro pošto. Žalni telegrami Vestina bodo s hitro pošto dostavljeni isti dan. Hitra dostava isti dan je možna za kraje, ki so v poštnem križu. Seznam pošt si lahko ogledate tukaj

Kakšne vrste plačila so na voljo?

Žalni telegram Vestina lahko poravnate s plačilno kartico, po predračunu ali s Paypal računom. Ne glede na izbrano vrsto plačila, pa vse žalne telegrame odpošljemo isti dan, da so čim prej dostavljeni naslovniku.

Kako oddam naročilo za podjetje?

Pri oddaji naročila na podjetje vam izdamo originalni račun. Vse, kar morate storiti, je, da ob zaključku naročila vnesete podatke podjetja in davčno številko.

Kakšni žalni telegrami so na voljo?

Izbirate lahko med različnimi žalnimi paketi in se odločite za tistega pravega, ki bo vašim sodelavcem največ pomenil. Žalni paketi vključujejo solarne in elektronske sveče Vestina, ter spominske dodatke Vestina, ki so zelo kakovostni. Vsak žalni paket vključuje tudi sožalnico, na katero boste napisali svoje osebno sporočilo. Namesto žalnega paketa s svečami, pa lahko pošljete samo sožalno pismo z vašim sporočilom.

 

             Pojdem v kraj vseh krajev,               pojdem v maj vseh majev …

(T. Kuntner)

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimna, nepozabljena dela dobrote in ljubezni.

(W. Wordsworth)

 

 

 

 Življenje niso dnevi, ki so minili, temveč dnevi, ki smo si jih zapomnili.

(P. A. Paulenko)

 

V teh težkih časih poiščite tolažbo v medsebojni ljubezni in spominih, ki bodo večni.